当前位置: 首页 > 资料下载 > 政策法规 > 正文

Application Form for ExemptionPart Exemption from Class

审核人:

注:1、在新学期第一周(重修在重修开始第一周),申请者持经任课教师签字同意的免听申请表交教学办公室审核、确认。

In the first week of a new term (relearn course in the first week when the relearn start), applicants should send this application formconsented by the corresponding course teacher to Teaching Affairs Office for confirmation.

2、此表一式三份,国际学院、任课教师、申请者各一份。

This form is in triplicate which should be kept by school, the course teacher and the applicant respectively.